fbpx

Akoestische panelen

Met akoestische panelen bereikt u meer dan alleen het geluid dempen. Door de handige optie om de buitenzijde te verwisselen, kunt u eindeloos variëren. Maak slim gebruik van de mogelijkheid om opdruk toe te voegen!

In onze moderne kantoortuinen genieten we van de flexibel in te delen ruimte. Maar die grote ruimte kan ook voor irritatie zorgen. Al die mensen die door elkaar praten, telefoons die gaan: het zorgt voor een onrustige sfeer. Met akoestische panelen deelt u de ruimte makkelijk in zodat iedereen rustig kan werken.

Onze akoestische panelen bieden niet alleen rust, ze kunnen meteen als mooie en stijlvolle blikvanger fungeren. Door ze te bedrukken met een mooie foto, uw logo of een combinatie hiervan, werken uw medewerkers in stijl.

Het aluminium frame gecombineerd met een textieldoek heeft een aantal belangrijke voordelen tegenover een foto op canvas of een foto op poster. Dit noemen wij een textielframe. De wisselbare print is één van de grootste voordelen. Wanneer u de uitstraling van het frame wilt veranderen, hoeft u alleen een nieuw doek met pees aan te schaffen. De textielprint is eenvoudig te vervangen, waardoor uw interieur of de openbare ruimte heel snel een nieuwe uitstraling krijgt.

De panelen zijn toe te passen als room divider, geluidsvanger of beursstand. Heeft u een ander idee voor de toepassing? We horen het graag!

Kies ook voor slimme panelen en mail of bel ons voor een afspraak: 026- 316 3400.