fbpx

Anti-graffitifolie

Onze veiligheidsfolies zijn beschikbaar in een breed scala van tint, stijl en kwaliteiten. Onze films zijn speciaal ontworpen om bijna alles te weerstaan van doorvallen, vandalisme, inbraak, heftige weersomstandigheden tot het aanbrengen van graffiti.

Tegelijkertijd kunt u zich beschermen tegen zonlicht, uv-straling of inkijk, of u combineert de folie juist met belettering. We hebben alles in huis om u van de beste oplossing te voorzien.

Anti-graffitifolie (Vandalshield)

Anti-graffitifolieDe krasbestendige 4 of 6 mill Graffiti film is speciaal ontwikkeld om uw ruiten te beschermen tegen krassen en graffiti. Het kan eenvoudig op bestaand of nieuw glas (of kunststof) worden aangebracht. Beide typen zijn volledig transparant en kraakhelder. De vandaal die het glas bewerkt met zijn actie, heeft daarom niet in de gaten dat hij de folie bewerkt in plaats van het glas. U kunt Vandal shield toepassen op etalages, gevels, deuren, vitrines, ramen van bussen/ treinen/ trams, et cetera.

Hoe werkt anti-kras of anti-graffitifolie?

Of het nu met verfspuitbussen of met harde voorwerpen om krassen in het glas achter te laten, de anti-krasfolie voorkomt schade aan het glas zelf. De lijmlaag hecht zich niet aan het glas en de folie is daardoor makkelijk te vervangen. Zijn de beschadigingen te erg, dan is de folie eenvoudig van het glas te trekken en het ongeschonden glas komt weer tevoorschijn. Het glas kan daarna weer snel, vaak binnen 15 minuten bestand zijn tegen nieuwe vandalistische aanvallen. Deze anti-krasfolie is een veel goedkopere oplossing dan het glas te vervangen of te laten polijsten. U heeft bovendien zelf de controle en u hoeft niet langer het slachtoffer te zijn van vandalisme.

Uv-werend

Deze veiligheidsfolie heeft daarnaast een uv-werende werking, waardoor de vervelende eigenschappen uit het zonlicht worden gefilterd en uv-straling geen verkleuring meer kan veroorzaken op meubels en andere producten  direct achter het glas. De glasfolies zijn eventueel ook leverbaar met zon- en warmte werende eigenschappen en anti-inkijk functies.

Onderhoudsvrij
De anti-kras folie kan tegen elk type glas worden geplaatst en is helemaal transparant en onderhoudsvrij. U kunt de ramen op normale wijze (laten) reinigen.

Geef vandalen geen kans meer! Neem contact met ons op voor een gratis advies of een vrijblijvende prijsopgave op maat: 026 – 319 3400.