fbpx

Anti inbraak folie

Anti inbraak folie

Wanneer we het hebben over anti-inbraak folie, bedoelen we eigenlijk inbraakvertragende folie. De folie kan uw woning of bedrijfspand niet volledig beschermen tegen een inbraak, maar maakt het inbrekers wel een stuk lastiger. De folie vertraagt de inbraak, waardoor voor de inbrekers de kans om gezien te worden door omstanders wordt vergroot. Dit is met het doel dat de inbrekers op de vlucht moeten gaan, voordat zij geslaagd zijn om in te breken.

Wat is anti inbraak folie?

Anti inbraak folie is een speciale folie die op het raam geplaatst wordt door onze experts op het gebied van raamfolie. De folie maakt het raam sterker, waardoor inbrekers meer geweld moeten gebruiken om door het raam heen te komen. Daarnaast voorkomt de folie dat glassplinters rondvliegen, waarmee de folie materiële schade en letselschade voorkomen.

Voordelen

Door ruiten te voorzien van folie profiteert u van verschillende voordelen. Naast dat het de kans op een geslaagde inbraakpoging verkleint, brengt de folie de volgende voordelen met zich mee:

 1. Verkleint de kans op een geslaagde inbraak
  Doordat de folie de ruiten en ramen versterkt, dienen inbrekers veel geweld te gebruiken om het raam te breken. Dit geweld vergroot de kans om betrapt te worden.
 2. Voorkomt materiële en letselschadeVeiligheidsfolie haccpDe folie voorkomt dat glassplinters rondvliegen wanneer de ruit wordt gebroken in geval van criminaliteit of gedurende ernstige weersomstandigheden. Dit folie noemen we ook wel HACCP folie, en hier leest u er meer over.
 3. Uv-werend
  De folie heeft naast een beschermende werking, ook een uv-werende werking. De folie voorkomt dat uv-straling uw meubels of andere producten achter het glas doet verkleuren.
 4. Onderhoudsvrij
  De anti-inbraak folie is onderhoudsvrij en kan gedurende het schoonmaken van de ramen of ruit gemakkelijk schoongemaakt worden.
 5. Beperkt het zicht naar buiten niet
  Doordat de folie transparant is, heeft het geen negatieve invloed op het zicht naar buiten.
 6. Lange levensduur
  Wanneer u de folie door een expert laat plaatsen, heeft de folie een gemiddelde levensduur van 10 jaar.

Dorigo-Rosbag raamfolie specialist

Dorigo-Rosbag is al bijna 45 jaar dé specialist op het gebied van raamfolie. Onze experts monteren de diverse soorten raamfolies op een professionele en zorgvuldige manier. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de raamfolie doet wat het belooft. Benieuwd naar de mogelijkheden van de anti inbraak folie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze raamfolie experts adviseren u graag.