fbpx

Anti inkijkfolie

U wilt wel daglicht, maar u heeft geen behoefte aan inkijk? Is vitrage of luxaflex geen optie maar wilt u wel graag meer privacy? Voorkom ongewenste inkijk met onze anti inkijkfolie.

Wij adviseren u graag over onze verschillende soorten anti inkijkfolie. Zo heeft u optimaal licht, maar voorkomt u ongewenst bekijks. Door onze intensieve samenwerking met onze vormgevers kunnen we zorgen voor een creatieve oplossing die er net wat luxer uit ziet of die precies past in uw huisstijl. We denken graag met u mee om er echt iets moois van te maken!

U kunt bij ons ook terecht voor toepassing van Vision Control: dit is een zichtbepalende folie, die vanuit het ene standpunt het doorzicht geheel blokkeert en vanuit een andere hoek het beeld volledig doorlaat. Zo kunt u spelen met wel of niet zichtbaar maken van de ruimte achter uw ruit. Denk bijvoorbeeld aan glazen liften in winkelcentra of aan objecten die te voorschijn lijken te te komen in uw etalage. We vertellen u graag meer over de voordelen en de bijzondere mogelijkheden van en met Vision Control!

Denk ook eens aan de mogelijkheid om meteen belettering op de anti inkijkfolie toe te passen. Maak dus meteen slim gebruik van onze mogelijkheid om teksten, uw logo of reclame op uw ruit aan te laten brengen! Zo zorgt u ervoor dat u niet, maar uw bedrijfsnaam of logo wel gezien wordt. Onze vormgevers zorgen voor naadloze aansluiting op uw huisstijl of bestaande gevelreclame.

Meteen iets doen tegen ongewenste inkijk? Neem dan nu contact met ons op: 026- 316 3400.

 

Leave A Reply