fbpx

Auto wrapping

Auto wrapping

Uw bedrijfsauto geheel in kleur en stijl van uw bedrijf? Het is mogelijk met auto wrapping bij Dorigo-Rosbag. auto wrapping houdt in dat een auto geheel in wordt gepakt volgens een bepaalde kleur of door middel van een logo. Deze manier van auto belettering is een van de meest opvallende en succesvolle manieren van marketing, waarbij de naamsbekendheid van uw bedrijf wordt vergroot.

Auto wrapping reclame

Uit onderzoek is gebleken dat car wrapping een van de meest succesvolle manieren is om reclame te maken voor uw bedrijf. Auto’s die zijn voorzien van belettering worden gemiddeld 160.000 keer per maand bekeken, afhankelijk van hoeveel u met de auto rijdt. Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en profiteren van de voordelen die auto wrapping hen heeft geboden. Naast het vergroten van de naamsbekendheid zorgt het wrappen van uw bedrijfsauto ook voor een herkenbaarheid en betrouwbaarheid, wanneer uw restaurant bijvoorbeeld maaltijden bezorgt of wanneer uw bedrijf pakketten aflevert bij (zakelijke) klanten. Car wrapping levert niet alleen een opmerkelijk eindresultaat op, maar biedt ook extra voordelen. De folie fungeert tevens als bescherming voor de autolak en kan op elk gewenst moment worden verwijderd zonder sporen achter te laten.

Dorigo-Rosbag auto wrapping

De mogelijkheden zijn bij Dorigo-Rosbag grenzeloos. Binnen ons uitgebreide assortiment aan folies, variërend in kleur en stijl – denk aan glanzend, metallic, mat, parelmoer en meer – kunt u een keuze maken. Dankzij de uitzonderlijke flexibiliteit van de folie kunnen we vrijwel elk onderdeel ermee beplakken. Onze ruime bedrijfshal stelt ons in staat om in een droge en schone omgeving te werken. Zelfs voor het beletteren en wrappen van grotere voertuigen zoals vrachtwagens en trailers hebben we voldoende ruimte tot onze beschikking.

Neem vrijblijvend contact op

Meer informatie over het laten uitvoeren van auto wrapping door Dorigo-Rosbag? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Nieuwsgierig geworden naar het proces? Bekijk hier onze timelaps video.