fbpx

Bus wrappen

Bus wrappen

carwrapping dorigo rosbag, bus wrappen, reclame wrappen

Voorbeeld van bus wrappen

Wilt u uw bedrijfsbus volledig in de kleur en stijl van uw onderneming? Dit is haalbaar met bus wrapping bij Dorigo-Rosbag. Bus wrappen betekent dat een bus volledig wordt omhuld in een specifieke kleur of met behulp van een logo. Deze vorm van busbelettering behoort tot de meest opvallende en effectieve marketingmethoden, waarmee de bekendheid van uw bedrijf aanzienlijk wordt vergroot.

Bus wrapping reclame

Uit onderzoek is gebleken dat bus wrapping een van de meest succesvolle manieren is om reclame te maken voor uw bedrijf. Bussen die zijn voorzien van belettering worden gemiddeld 160.000 keer per maand bekeken, afhankelijk van de hoeveelheid kilometers die de bus aflegt. Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en plukken de vruchten van de voordelen die bus wrapping te bieden heeft. Naast het vergroten van de naamsbekendheid zorgt het wrappen van uw bedrijfsbus ook voor herkenbaarheid en betrouwbaarheid, bijvoorbeeld wanneer uw restaurant maaltijden bezorgt of wanneer uw bedrijf pakketten aflevert bij (zakelijke) klanten. Bus wrapping levert niet alleen een opvallend eindresultaat op, maar biedt ook extra voordelen. De folie fungeert tevens als bescherming voor de buslak en kan op elk gewenst moment worden verwijderd zonder sporen achter te laten.

Bus wrappen kosten

De kosten van het wrappen van uw bus zijn afhankelijk van de bus en uw wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie voor het laten wrappen van uw bus.

Dorigo-Rosbag bus wrappen

Auto reclame, car wrapping, auto folie, auto wrappen met reclame folie, auto wrapping, bus wrapping, fleet marking, belettering

Voorbeeld van onze medewerker die een bus aan het wrappen is voor ‘Kunstwerk!’

Bij Dorigo-Rosbag zijn de mogelijkheden onbegrensd. Binnen ons uitgebreide assortiment folies, met diverse kleuren en stijlen zoals glanzend, metallic, mat, parelmoer en meer, heeft u ruime keuze. Dankzij de buitengewone flexibiliteit van onze folie kunnen we vrijwel elk onderdeel ermee bekleden. Onze ruime bedrijfshal biedt ons een droge en schone omgeving om te werken. Zelfs voor het beletteren en wrappen van omvangrijkere voertuigen zoals vrachtwagens en trailers hebben we voldoende ruimte beschikbaar. Op onze pagina over car wrapping vindt u nog meer informatie!

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van bus wrappen door Dorigo-Rosbag? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om de opties te bespreken. Bent u nieuwsgierig naar het proces? Bekijk onze timelapsevideo hier voor meer informatie.