fbpx

Gevelreclame Gelderland

Gevelreclame Gelderland

De naamsbekendheid en zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten? Zet uw bedrijf in de schijnwerpers door middel van gevelreclame. Een herkenbare gevelreclame is onmisbaar voor ieder bedrijf. Naast dat het de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot, vergemakkelijkt het vinden van uw bedrijfspand voor zakelijke partners of klanten. Wij van Dorigo-Rosbag vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van gevelreclame.

Wat is gevelreclame?

Gevelreclame is zoals de naam al doet vermoeden reclame aan uw bedrijfsgevel. Gevelreclame heeft als doel om de aandacht van voorbijgangers of bezoekers te trekken en uw bedrijf bij hen onder de aandacht te brengen. Daarnaast kan deze vorm van reclame de boodschap van uw bedrijf of organisatie communiceren naar deze groep mensen.

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden wanneer het om gevelreclame gaat. Wij van Dorigo-Rosbag hebben de mogelijkheden voor u op een rij gezet. Wanneer u niet weet welke vorm van gevelreclame het meest geschikt is voor uw bedrijfspand of bedrijf, nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze experts adviseren u graag.

  • Belettering bedrijfspand
    Bij belettering van uw bedrijfspand wordt een logo of tekst op de gevel van uw bedrijfspand geplaatst. Daarnaast is er de optie om te kiezen voor verlichte letters, deze lichten ‘s nachts op, waardoor uw bedrijfspand ook in het donker zichtbaar is.
  • Spandoek
    Een spandoek maakt het mogelijk om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Afhankelijk van uw wensen, bedrukken wij het spandoek met uw bedrijfsnaam, logo en eventuele communicatieboodschap. Daarnaast bepaalt u hoe groot het spandoek zal worden. Meer weten over spandoek? Hier leest u meer.

Ontwerpen

Kwalitatief drukwerk begint met een solide basis. Deze basis moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook technisch nauwkeurig. Binnen onze eigen studio transformeren we uw ideeën tot tastbare prints. Of u nu een vaag concept heeft, een handgetekende schets, een zelfgemaakt beeld in een tekstverwerker, of zelfs al een volledig vormgegeven ontwerp in Photoshop bezit – hoe u het materiaal aanlevert, laten we volledig aan uw voorkeur over.

Ons doel is om vanuit deze aangeleverde basis een prachtig, creatief en technisch correct ontwerp te creëren. Want uiteindelijk is het resultaat hetgeen dat telt. In onze uitdaging om uw visie tot leven te brengen, kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding!

Kosten

De kosten  zijn volledig afhankelijk van de grootte van de reclame en het materiaal waarvan u gebruik wenst te maken. Daarnaast is het mogelijk om de gevelreclame uit te breiden met verlichting. Bent u benieuwd naar de kosten van uw ontwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gevelreclame Gelderland

U bent bij Dorigo-Rosbag aan het juiste adres voor het professioneel en vakkundig ontwerpen en plaatsen van gevelreclame voor uw bedrijfspand. Wilt u uw bedrijf in de schijnwerpers zetten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons, op 026 319 3400, of vul onderstaand contactformulier in.