fbpx

Gevelreclame

Maak uw bedrijf beter zichtbaar met gevelreclame. In alle maten, kleuren (RAL, Pantone of anders) en materialen produceren en bevestigen wij uw reclameboodschap. Weet u nog niet precies wat u wilt? Onze studio denkt met u mee en helpt u graag met het ontwikkelen van een perfect  en opvallend ontwerp.

Naast het beletteren van uw pand, zorgen we ook voor vlaggen, spandoeken en andere beursmaterialen. Zo voorkomt u lelijke kleurverschillen in uw uitingen. U heeft bij ons genoeg aan één aanspreekpunt voor alles waar u zichtbaar mee wilt zijn.

Ontwerp van uw gevelreclame

Perfect printwerk begint bij een perfecte basis. Een basis die visueel aantrekkelijk is en die technisch klopt. In onze eigen studio zetten we uw wens om naar werkelijkheid in print. Heeft u een vaag idee, een schets op papier, een zelfontworpen beeld in Word of juist al een compleet vormgegeven ontwerp in Photoshop? Hoe u het beeld aan wilt leveren laten we graag aan u zelf over. Het is aan ons de uitdaging om er een mooi, creatief en technisch kloppend ontwerp van te maken, want alleen het resultaat telt.

Druk- en printwerk

U kunt bij Dorigo-Rosbag ook terecht voor XXL printwerk. Hoe lang of hoe breed wilt u het hebben? We leveren hoge resolutie prints tot 3,5 meter. Het enige wat we niet kunnen printen, is wat u niet vraagt. Heeft u alleen een schets van het ontwerp? Onze studio zet het voor u om naar een bruikbaar bestand.

Ons assortiment materialen is zeer uitgebreid. U kunt bij ons kiezen uit diverse soorten papier of doek voor binnen- en buitengebruik:

  • Glasvezelbehang voor een uniek interieur
  • Levensgroot geprinte tuindoeken
  • Beursaankleding met presentatiewanden en rolbanners
  • Megagrote spandoeken in frames
  • Fotoprints op canvas
  • Scheurvaste en watervaste posters

In onze grote bedrijfshal met kraanbaan kunnen we allerlei grote oppervlakken aan. Van trailer tot glasplaat: alles is bij ons binnen veilig en droog te bewerken. Zo bent u zeker van het mooiste resultaat!

Wilt u ook opvallen? Neem dan nu contact met ons op: 026- 316 3400