fbpx

HACCP folie

Raamfolie biedt u meer oplossingen dan alleen uv- en zonwering. Wanneer een ruit breekt ontstaat er door glassplinters een mogelijk gevaarlijke situatie. De HACCP folies van Dorigo-Rosbag kunnen dit voorkomen en helpen het risico van persoonlijk letsel en materiële schade te verminderen. Voor bijvoorbeeld operatiekamers, de voedselindustrie en nog veel meer toepassingen leveren wij diverse specialistische veiligheidsfolies.

U kunt kiezen uit een breed scala van en kwaliteiten in veiligheidsfolie en food safe folie. Wanneer glas per ongeluk breekt, kan dat niet alleen uw medewerkers verwonden. Brekend glas kan ook een risico voor de volksgezondheid veroorzaken wanneer dat in de buurt van een productieproces voor voedingsmiddelen gebeurt. Dit voorkomt u simpelweg door ramen en glazen deuren te voorzien van professionele veiligheidsfolie.

Hoe werkt foodsafe folie?
haccp-certifiedDe extra flexibele veiligheidsfolie houdt scherven bij elkaar in het geval van onverhoopte schade. Onze 4 mill (100 micron) Clear SR is een transparante Food Save Film, toepasbaar om glas splinterveilig te maken. Het is bij uitstek geschikt in alle ruimten waarin voedsel geproduceerd, verwerkt of verpakt wordt. Deze glasfolie wordt goedgekeurd in de audit voor de HACCP/BRC en IFS en diverse NEN-normeringen.

Tegelijkertijd kunt u zich beschermen tegen zonlicht, uv-straling of inkijk, of u combineert de folie juist met belettering. We hebben alles in huis om u van de beste oplossing te voorzien.

In onze grote bedrijfshal met kraanbaan kunnen we ook grote oppervlakken aan. Van scheidingswand tot glasplaat: alles is bij ons binnen veilig en droog te bewerken. Zo bent u zeker van het mooiste resultaat!

De voordelen van HACCP folie:

  • Maakt glas sterk en veiliger
  • Vermindert risico op persoonlijk letsel, voorkomt rondvliegende glasscherven (belangrijk in geval van BRC certificeringen, HACCP en IFS)
  • Voorkomt materiële schade
  • Onderhoudsvrij en vrijwel onzichtbaar
  • Biedt altijd een blijvende oplossing
  • Geschikt voor elk type glas (nieuw, bestaand, enkelglas/ dubbelglas)
  • Op dezelfde manier te reinigen als normaal glas
  • Belettering en opdruk mogelijk

Zorg ook voor een veilige werkomgeving! Maak nu een afspraak: (026) 319 34 00