fbpx

Hittebestendige raamfolie

Hittebestendige raamfolie

Heb je al ontdekt dat hittebestendige raamfolie dé ideale oplossing is om de intense hitte buiten te weren gedurende de warme zomermaanden? Onze zomers worden steeds warmer, maar dankzij deze geavanceerde raamfolie kun je in woningen en bedrijfspanden genieten van een aangename temperatuur. En dit zonder noodzaak voor het gebruik van airconditioning. We vertellen je graag alles over de eigenschappen van dit type raamfolie, de voordelen ervan en waarom je zou moeten kiezen voor Dorigo-Rosbag. En vergeet niet, we hebben nog meer interessante diensten om met je te delen!

uv-werende raamfolie, zonwerende raamfolie, hittebestendige raamfolie

Wat houdt hittebestendige raamfolie in?

Hittebestendige raamfolie is een dunne, transparante folie die aan de binnenzijde van je ramen wordt aangebracht. Vergelijkbaar met een zonnebril voor je ramen, weerkaatst deze folie de overmatige zonnewarmte en beperkt zo de hoeveelheid warmte die naar binnen komt. Dit resulteert in een comfortabele binnentemperatuur, zelfs op de warmste dagen van het jaar.

Voordelen van hittebestendige raamfolie

  • Energiebesparing: door het gebruik van hittebestendige raamfolie hoef je veel minder vaak een beroep te doen op de airconditioning, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op je energiekosten.
  • UV-bescherming: deze raamfolie beschermt niet alleen tegen hitte, maar ook tegen schadelijke UV-straling. Hierdoor behouden je meubels en vloeren langer hun schoonheid en wordt verkleuring voorkomen.
  • Aangenaam binnenklimaat: dankzij de raamfolie geniet je binnen van een comfortabele temperatuur, zonder dat het te warm wordt.
  • Privacy: hittebestendige raamfolie kan ook in verschillende tinten worden geleverd, waardoor je meer privacy hebt in je huis of op kantoor.

Waarom kiezen voor Dorigo-Rosbag?

  • Plaatsing op locatie: bij Dorigo-Rosbag verzorgen we de plaatsing van hittebestendige raamfolie ter plaatse. Dit betekent dat wij naar jou toe komen, waardoor je je ramen niet hoeft te verplaatsen en er geen risico op transportschade bestaat.
  • Op maat gemaakte folie: elk raam is uniek, daarom snijden wij de folie precies op maat. Zo ben je verzekerd van een perfecte aansluiting op jouw ramen.
  • Kwaliteit: wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige folies van gerenommeerde merken. Zo ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit.
  • Deskundigheid: onze installateurs zijn deskundigen op het gebied van raamfolie. Ze weten precies welke folie het beste past bij jouw situatie en zorgen voor een vakkundige installatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan voor je klaar met de juiste informatie en passend advies.