fbpx

Inbraakwerende folie

Om een inbraakpoging aanzienlijk te vertragen of zelfs te voorkomen, heeft u een taaie glasversterker nodig. Met onze inbraakwerende folie houdt u ongewenste gasten makkelijker buiten.

Inbraakwerende folie

Onze Madico 15 mill (400 micron) clear folie is onze zwaarste en enige folie die hiervoor geschikt is. Door deze sterke inbraakwerende folie tegen kantoorruiten of etalages te plakken, maakt u het inbrekers een stuk moeilijker en kunt u een snelle inbraakpoging zelfs voorkomen.

Inbraakvertraging

Enkel glas of isolatieglas alleen is geen belemmering. Want in minder dan 2 minuten is de ruit weg of heeft een inbreker een groot gat gemaakt. Met onze inbraakwerende folie zorgen we voor minuten vertraging. Dat geeft hulpdiensten tijd om te arriveren of om de poging van de inbreker te doen sneuvelen. Deze veiligheidsfolie voldoet aan de NEN 12.600, de NEN 3569-2011 en aan de NEN 356, waarin het zeker de P2A en in sommige gevallen de classificatie P3A behaalt.

Voorkomt schade

De inbraak vertragende folie zorgt er in geval van criminaliteit of ernstige weersomstandigheden ook voor dat er geen glassplinters rondvliegen. Hiermee voorkomt u letselschade of materiële schade.

UV-werend

Deze anti-inbraakfolie heeft daarnaast een uv-werende werking. Het filtert de vervelende eigenschappen uit het zonlicht zodat uv-straling geen verkleuring meer kan veroorzaken van meubels en andere producten direct achter het glas.

Onderhoudsvrij

De inbraakwerende folie kan tegen elk type glas worden geplaatst en is geheel transparant en onderhoudsvrij. U kunt de ramen kunnen op normale wijze (laten) reinigen.

Montage en levensduur

De inbraakwerende folie wordt op het bestaande, vlakke glas geplaatst en gaat meer dan 10 jaar mee. Dorigo-Rosbag is al bijna 45 jaar specialist op het gebied van alle raamfolies. Bij Dorigo Rosbag bent u daarom altijd verzekerd van professionele montage van uw veiligheidsfolie, wat erg belangrijk is voor een optimale werking.

Wilt u meer weten over onze inbraakwerende folies? Neem contact met ons op voor een gratis advies of een geheel vrijblijvende prijsopgave op maat!