fbpx

Inkijkwerende raamfolie

Inkijkwerende raamfolie

Ben je op zoek naar meer privacy in jouw woning of kantoorruimte, maar wil je je zicht naar buiten niet beperken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dorigo-Rosbag is de specialist op het gebied van raamfolie en we hebben voor elk vraagstuk een gepaste oplossing. Onze inkijkwerende raamfolie biedt vele voordelen, zo zorgt de folie niet alleen voor meer privacy, maar biedt het jouw huid en meubels ook extra bescherming tegen schadelijke UV-straling. Daarnaast beschikt onze raamfolie over een stijlvolle uitstraling.

Wat is inkijkwerende raamfolie?

Inkijkwerende raamfolie is een speciaal type folie dat het zicht van buitenaf beperkt terwijl het nog steeds daglicht binnenlaat. Dit maakt het perfect voor ruimtes waar privacy gewenst is, zoals badkamers, slaapkamers en kantoorruimtes.

Onze inkijkwerende raamfolie

Bij Dorigo-Rosbag bieden we verschillende soorten inkijkwerende raamfolies aan die passen bij jouw specifieke wensen en behoeften. Onze folie is van hoge kwaliteit en wordt professioneel geïnstalleerd door onze ervaren monteurs.

Onze inkijkwerende folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en gradaties. Zo heb je de keuze uit bijvoorbeeld zilver, brons of mat. Ook kunnen we de folie op maat maken, zodat het perfect past bij jouw ramen en wensen.

Voordelen van inkijkwerende raamfolie

Onze inkijkwerende raamfolie biedt niet alleen meer privacy, maar heeft ook andere voordelen. Deze zetten we graag voor je op een rijtje. Er zijn nog meer voordelen waar we je uiteraard graag over vertellen. Neem contact met ons op!

 • Extra bescherming tegen UV-straling
  De inkijkwerende raamfolie biedt naast meer privacy, ook bescherming tegen
  schadelijke UV-straling. Met onze raamfolie bescherm je je huid tegen deze schadelijke straling, maar ook voorkom je verkleuring aan je meubels.
 • Vermindering van schittering
  Dit voordeel is vooral erg waardevol voor bedrijven, kantoorpanden en mensen die thuis werken. De raamfolie vermindert schittering op beeldschermen en digiborden en laat tegelijkertijd het licht wel door.
 • Verbeterde veiligheid door vermindering van glasscherven bij breuk
  In ons assortiment vind je diverse types raamfolie. Naast bovengenoemde voordelen
  kan raamfolie ook bijdragen aan een verbeterde veiligheid en schade door bijvoorbeeld inbraak te beperken.
 • Professionele installatie op locatie
  Wanneer je kiest voor Dorigo-Rosbag, kies je voor professionele installatie op locatie. Onze ervaren monteurs komen bij jou thuis of op kantoor om de folie perfect aan te brengen. Zo ben je verzekerd van een mooi resultaat en een langdurige werking van de folie.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over onze inkijkwerende raamfolie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder en geven advies op maat.