fbpx

Isolerende raamfolie

Of u nu een architect bent of een eigenaar van een historisch of modern pand: Met isolerende raamfolie kunt u de eigenschappen van uw glas aanzienlijk verbeteren. Zo blijft het binnenklimaat altijd aangenaam.

Folies die warmte in de zomer buiten houden en in de winter juist binnen en die daarmee een enorme energiebesparing opleveren. Het is ook mogelijk om bepaalde elementen uit het zonlicht te filteren, zoals UV of infrarood straling.

Een goede oplossing begint altijd met een goed gesprek. Daarin leren wij u graag kennen. We kijken rond in het pand, meten de lichtintensiteit en bespreken de mogelijkheden. Pas dan maken we het ontwerp en krijgt u een offerte op maat. Na uw akkoord starten we een project pas op.

Alleen UV werende folie of belettering opplakken is voor ons niet genoeg. Uw mensen willen natuurlijk geen hinder ondervinden tijdens de montage. We stemmen met u af over wie wat wanneer gaat doen en denken mee met uw organisatie en uw processen. Ook stellen wij samen met u een controleplan op. Een folie heeft niet het eeuwige leven, is aan slijtage onderhevig en daarom geldt het credo: meten is weten. Elke paar jaar (of zo nodig vaker) meten wij de lichtdoorlatendheid van de folie en brengen advies uit met een vervangingsplan.

Verbeter ook de eigenschappen van uw ruiten met isolerende raamfolie en neem contact met ons op: 026 – 316 3400.