fbpx

Over ons

Dorigo-Rosbag is de eerste glasfolie specialist in Nederland. Al sinds onze oprichting (als Dorigo-Wierper) in 1970 maken onze mensen het verschil. Op een prettige en ontspannen manier zakendoen levert volgens ons de beste resultaten op. Onze gespecialiseerde professionals werken snel en vakkundig zonder dat u daar hinder van ondervindt.

Begin 2019 zijn we gefuseerd met Rosbag Reclame. Met onze specialisaties in raamfolies en de specialisatie van Rosbag in reclame kunnen we onze klanten optimaal voorzien! Door deze bundeling van krachten denken we vaak net een beetje creatiever dan anderen.

Hoe werken wij

Een goede oplossing begint altijd met een goed gesprek. Daarin leren wij u graag kennen. We kijken rond in het pand, meten de lichtintensiteit en bespreken de mogelijkheden. Pas dan maken we het ontwerp en krijgt u een offerte op maat. Na uw akkoord starten we een project pas op.
Alleen folie of belettering opplakken is voor ons niet genoeg. Uw mensen willen natuurlijk geen hinder ondervinden tijdens de montage. We stemmen met u af over wie wat wanneer gaat doen en denken mee met uw organisatie en uw processen. Ook stellen wij samen met u een controleplan op. Een folie heeft niet het eeuwige leven, is aan slijtage onderhevig en daarom geldt het credo: meten is weten. Elke paar jaar (of zo nodig vaker) meten wij de lichtdoorlatendheid van de folie en brengen advies uit met een vervangingsplan.

Saamhorigheid en aanpakken: Dat zijn twee kernwoorden die het zakendoen met Dorigo-Rosbag kenmerken. Want als het moet, plakt de directie vrolijk op zaterdagmorgen mee zodat u op maandag kunt openen!

Gecertificeerde kwaliteit

Dorigo-Rosbag reist de hele wereld over om bij de beste fabrikanten de beste folies in te kopen met exclusieve contracten voor de Benelux: alleen topkwaliteit dus. Wij laten alle folies die wij in ons brede assortiment voeren uitvoerig testen om zeker te weten dat de folie voldoet aan de eisen die wij stellen en aan de eigenschappen die de fabrikant afgeeft. Dat zorgt voor zekerheid, voor u én voor ons.
Bij deze testen controleert de certificerende partner meteen of de folie voldoet aan de strenge eisen als splinterveiligheid van glas. Dat is belangrijk voor de HACCP-norm in de voedingsmiddelenindustrie en bijvoorbeeld toepassing in ziekenhuizen. Dorigo-Rosbag levert u de meerwaarde van veiligheid en zekerheid.

Naast de producten is de kwaliteit van de mens misschien nog belangrijker. Daarom leiden wij onze montageteams op tot heuse specialisten in het aanbrengen van gecertificeerde zonwerende raamfolie: kwaliteit vanaf het ontwerp tot en met de nazorg.

Onze pluspunten:

• Eerste glasfolie specialist in Nederland (sinds 1970)
• VCA gecertificeerd
• Persoonlijke en creatieve aanpak
• Snelle levering
• Duurzame en recyclebare producten
• Uitstekende garantievoorwaarden

 

Meer weten over ons? Neem dan CONTACT met ons op.