fbpx

Raamfolie anti inkijk wel naar buiten kijken

Raamfolie anti inkijk wel naar buiten kijken

Behoeften aan meer privacy vanuit buitenaf in jouw woning of bedrijfspand? Dan is raamfolie met anti inkijk de perfecte oplossing. Met dit type raamfolie is het mogelijk om wel naar buiten te kijken, maar kunnen buitenstaanders niet naar binnen kijken. Dit geeft een prettig gevoel wanneer jouw woning of bedrijfspand voorzien is van grote raampartijen. Naast het feit dat je meer privacy hebt met de raamfolie van Dorigo-Rosbag, zijn er nog enkele bijkomende voordelen waar we je op deze pagina graag meer over vertellen.

Wat is anti inkijk raamfolie?

Anti inkijk raamfolie is een folie dat door onze experts op de ramen van jouw woning of bedrijfspand wordt geplaatst. Dit type folie heeft een matte afwerking, waardoor buitenstaanders niet naar binnen kunnen kijken. Met dit type raamfolie lever je niet in op het daglicht dat je van buiten ontvangt of het open gevoel dat door de grote raampartijen wordt gecreëerd, omdat je ondanks de folie nog wel goed naar buiten kunt kijken. Dit type raamfolie wordt ook wel one way vision folie genoemd.

Wat zijn de voordelen?

Naast meer privacy, biedt anti inkijk raamfolie ook andere voordelen met zich mee. Wij sommen de bijkomende voordelen van dit type folie graag voor je op.

Bijkomende voordelen:

 • Bescherming tegen schadelijke UV-straling
  Biedt bescherming tegen schadelijke UV-straling. Zo bescherm je je huid tegen deze UV-straling en bescherm je je meubels tegen eventuele verkleuring.
 • Zonwerende werking
  Je houdt je de temperatuur binnen beter gereguleerd, waardoor je kunt besparen op je energiekosten voor het aanzetten van bijvoorbeeld de airconditioning.
 • Vermindert lichtschittering
  Dit type raamfolie zorgt voor een mindere lichtschittering in jouw woning of bedrijfspand. Dit bijkomende voordeel wordt vooral gewaardeerd onder personen die gebruikmaken van een beeldscherm of digibord in de ruimtes waar het folie geplaatst wordt.
 • Onderhoudsvrij & lange levensduur
  Wanneer je jouw raamfolie professioneel laat plaatsen door een van onze experts, is het raamfolie onderhoudsvrij en heeft het een lange levensduur. De raamfolie met anti inkijk heeft een gemiddelde levensduur van 10 jaar.

Welk type anti inkijk raamfolie is geschikt?

In het assortiment van Dorigo-Rosbag vind je diverse type, designs en merken raamfolies. Wij helpen je graag bij het vinden van het type raamfolie dat geheel aansluit bij jouw wensen en de locatie waar het raamfolie geplaatst zal worden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Raamfolie aanbrengen

Wij raden je aan om de raamfolie altijd aan te laten brengen door een van onze experts. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat de folie op de juiste manier is aangebracht en dat de levensduur van de folie optimaal is.