fbpx

Raamfolie met anti inkijk

Raamfolie met anti inkijk

Wil je graag meer privacy in huis of op kantoor, maar toch genieten van het natuurlijke daglicht? Dan is raamfolie met anti inkijk de ideale oplossing voor jou! Steeds meer woningen en bedrijfspanden zijn voorzien van grote ramen, waardoor buitenstaanders gemakkelijk naar binnen kunnen kijken. Deze situatie is op te lossen met raamdecoratie als luxaflex of gordijnen, maar dit heeft vaak een negatieve invloed op het daglicht en het open gevoel in een ruimte.

Bij Dorigo-Rosbag zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van folie op ramen van woningen en bedrijfspanden. Met deze folie creëer jij meer privacy zonder in te moeten leveren op het licht dat naar binnen schijnt. Op deze pagina vertellen wij je graag meer over anti inkijk raamfolie, de voordelen van privacy raamfolie en waarom jij bij ons aan het juiste adres bent.

Wat is raamfolie anti inkijk?

Raamfolie met anti inkijk is een dunne laag folie die op de binnenkant van ramen wordt aangebracht. De folie bevat een speciale coating waardoor het zicht van buitenaf wordt beperkt, maar het zicht van binnen naar buiten kristalhelder blijft. Dit type folie wordt ook wel one way vision folie genoemd. Wanneer je graag meer privacy wilt en luxaflex of vitrages geen oplossing zijn, geniet je met onze raamfolie van meer privacy en minder inkijk, terwijl je kunt blijven genieten van het daglicht. In ons assortiment vind je verschillende designs en kleuren raamfolie. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en behoeften en vinden we het perfecte type raamfolie voor jouw omgeving.

Voordelen van raamfolie anti inkijk

  • Meer privacy: Met dit type raamfolie kun je je ramen voorzien van een matte of gekleurde laag. Hierdoor wordt het zicht naar binnen beperkt, wat zorgt voor meer privacy in huis of op kantoor.
  • Minder inkijk: Dankzij de folie kunnen voorbijgangers niet meer ongewenst naar binnen kijken. Dit zorgt voor meer rust en veiligheid.
  • Vermindert lichtschittering: Dit voordeel is waardevol voor kantoren of personen die thuis werken, de raamfolie vermindert lichtschittering op beeldschermen en digiborden.
  • Behoud van daglicht: In tegenstelling tot bijvoorbeeld gordijnen of jaloezieën, behoud je met raamfolie het natuurlijke daglicht. Hierdoor blijft de ruimte licht en ruimtelijk.

Waarom Dorigo-Rosbag?

Bij Dorigo-Rosbag hebben we jarenlange ervaring in het aanbrengen van raamfolie met anti inkijk op ramen van woningen en bedrijfspanden. We werken met hoogwaardige materialen en hebben de juiste kennis en expertise in huis om de folie nauwkeurig aan te brengen. Bovendien kunnen we de folie zowel op locatie als in onze eigen werkruimte aanbrengen, waardoor we altijd een passende oplossing bieden.