fbpx

Raamstickers

De uitstraling van uw bedrijfspand is belangrijk. Alles draait om gezien worden. Met onze mogelijkheden voor raamstickers en belettering mist u geen kans meer om op te vallen bij potentiële nieuwe klanten!

Raamstickers geven kleur en sfeer aan uw pand en dat helemaal in uw eigen huisstijl. Denk eens aan een raamsticker met uw logo, uw bedrijfsnaam of aan tijdelijke stickers voor acties. Onze ontwerpers zorgen voor optimaal gebruik van de ruimte en de ruiten op uw bedrijfspand. We denken graag met u mee over alle mogelijkheden en kansen en zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Heeft u al andere gevelreclame op uw bedrijfspand toegepast? Dan zorgen we dat de kleuren mooi overeenkomen.

Omdat raamstickers vaak blootgesteld worden aan de zon, is het belangrijk dat ze UV bestand zijn. Onze raamstickers zijn minimaal drie jaar UV bestand en watervast. De kleuren blijven dus mooi waardoor u de raamsticker zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

raamstickersDoor onze combinatie van deskundigheid in raamfolie, kunt u meteen zonwering, inbraakwering of UV wering toe laten passen op uw ruiten. Zo voorkomt u lelijke lagen of noodoplossingen.

Wilt u ook meer zichtbaarheid voor uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op: 026- 316 3400.