fbpx

Reclamezuilen

Reclamezuilen helpen om uw bedrijf extra goed zichtbaar te maken in de directe omgeving. Ook hebben ze een belangrijke functie als bewegwijzering op bedrijfsterreinen. Reclamezuilen zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar.

Dorigo-Rosbag ontwerpt en produceert reclamezuilen van duurzame kwaliteit. We bieden u verschillende uitvoeringen en diverse formaten. Rechthoekig, ovaal of op maat gemaakt, verlicht of onverlicht. Subtiel voorzien van uw logo of helemaal full colour bedrukt: bijna alles is mogelijk. Onze ervaren montagedienst staat garant voor een stormvaste montage.

De meest voorkomende uitvoering is de verlichte reclamezuil. Zuilen kunnen zowel van binnenuit als van buitenaf verlicht worden. Zuilen met LED bieden veel creatieve mogelijkheden om ook in het donker extra op te vallen.

Naast het produceren van reclamezuilen, zorgen we ook voor vlaggen, spandoeken en andere beursmaterialen. Ook uw wagenpark maken we helemaal in één lijn met uw huisstijl. Zo voorkomt u lelijke kleurverschillen in uw uitingen. U heeft bij ons genoeg aan één aanspreekpunt voor alles waar u zichtbaar mee wilt zijn.

Heeft u een vaag idee, een schets op papier, een zelfontworpen beeld in Word of heeft u juist al een compleet vormgegeven ontwerp in Photoshop? Hoe u het beeld aan wilt leveren, laten we graag aan u zelf over. Het is aan ons de uitdaging om er een mooi, creatief en technisch kloppend ontwerp van te maken, want alleen het resultaat telt. Uw uitingen zijn bij ons in goede handen!

Laat u bij ons een reclamezuil maken? Dan is die uiteraard weerbestendig en kleurvast. Zo kan uw reclame nog jarenlang mee.

Zorg nu voor meer zichtbaarheid! Neem contact met ons op voor een gratis advies of een vrijblijvende prijsopgave op maat: 026 – 319 3400.