fbpx

Van der Berg verhuizingen

Bij Dorigo-Rosbag staan vakmanschap en maatwerk hoog in het vaandel. Onze vakkennis, gecombineerd met uw wensen, voor de perfecte oplossingen. Ontdek hoe wij in samenwerking met Van der Berg verhuizingen een op maat gemaakte oplossing hebben ontwikkeld die hun zakelijke ruimte naar een hoger niveau heeft getild. Toen Van der Berg verhuizingen ons vroeg om [bemoem hier welke taken er voor de klant zijn uitgevoerd]waren wij direct enthousiast.

niet

Projectoverzicht

Van der Berg verhuizingen is een familiebedrijf te Duiven. Meer over het familiebedrijf is te lezen op hun website. Met een persoonlijke benadering hebben we een oplossing gecreëerd die aan alle wensen van Van der Berg voldeed. Onze toegewijde medewerker ging ter plaatse bij [Klantnaam] om een grondige analyse uit te voeren. De bespreking van specifieke eisen en doelstellingen stond centraal, waarna we een op maat gemaakt plan ontwikkelden. De werkzaamheden omvatten:

1. Consultatie en Analyse

Onze specialist [naam medewerker]analyseerde nauwkeurig de [maak keuze uit ruimte/auto/gevel]en besprak uitgebreid de specifieke eisen van [Klantnaam]. De bijzondere uitdaging daarbij was dat [benoem een van de eisen die de klant was]. Door te luisteren naar hun wensen, ontwikkelden we een oplossing op maat.

2. Ontwerp en Aanpassing

Met de verzamelde informatie kozen [klantnaam]en [naam medewerker]voor [naam oplossing]. Dit op maat gemaakte ontwerp is [benoem een voordeel van de oplossing], en is daarbij [noem een ander oplossing].

3. Installatie van Raambedekking, Bescherming en Reclame

Ons ervaren team voerde de installatie uit volgens de hoogste normen. We brachten de [naam product]aan op de [plek waar het werd aangebracht]. Of het nu gaat om raambedekking voor privacy, bescherming tegen weersinvloeden of aantrekkelijke reclame, we zorgden voor een resultaat dat voldeed aan alle verwachtingen van [Klantnaam].

Projectresultaat

Het eindresultaat was een perfect geïntegreerde raamoplossing die niet alleen voldeed aan [noem een eis]maar [Klantnaam] ook in staat stelde om te genieten van [noem een ander unique selling point van dit product]

nietnietniet

Klanttevredenheid staat voorop

Bij Dorigo-Rosbag is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. [Klantnaam] zei over ons werk het volgende: “[quote de klant]” Bent u ook benieuwd naar onze op maat gemaakte raam- en gevelbedekking? Er zijn vaak veel creatieve oplossingen die perfect passen in uw bedrijfsruimte! Vul dan eens het contactformulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op! Wij kijken ernaar uit om samen met u aan uw volgende project te werken.

Laat uw vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!