fbpx

De onzichtbare kracht van reflecterende folie

Veel ondernemers kiezen voor een folie die de reflectie op het beeldscherm voorkomt of sterk verminderd. Hierdoor krijgen hun werknemers een beter beeld van wat er te zien is. Knijpen met de ogen, een verkeerde zithouding en irritaties zijn hierdoor verleden tijd. Door te kiezen voor folie bespaart u bovendien een hoop geld. Nieuwe ramen, zonwering of speciale computers kosten immers meer dan het eenmalig bevestigen van reflecterende folie.

Kwaliteitsfolie

Reflecterende folie voor ramen is wat wij bij Dorigo-Rosbag noemen een onzichtbare kracht. Wanneer de folie is gemonteerd, merkt u enkel en alleen nog de voordelen op. De schittering van de zon wordt tegengehouden door een ultradunne laag kwaliteitsfolie aan de binnen- of buitenkant van het raam.

Daarnaast is de folie die wij gebruiken om schittering tegen te gaan zo samengesteld dat het nog steeds zonlicht binnenlaat. Dat is wel zo prettig, want hierdoor worden uw ruimtes niet onnodig donker. Dit zou anders weer andere kosten verhogen, zoals de elektriciteit- en de energierekening.

Ultra dunne folies

De reductie in schittering is onderdeel van onze lijn raamfolies. Doordat wij gebruikmaken van ultra dunne folies kunt u nog meer eigenschappen aan uw raamfolie toevoegen. We bevestigen dan dunne lagen over elkaar heen. Denk aan:

  • warmtewerende folie
  • veiligheidsfolie
  • zonwerende folie
  • energiebesparende folie

Afspraak op maat

U leest het: onze raamfolies bieden u veel voordelen. Aan de ene kant zorgt reflecterende folie dus voor een vermindering van schittering op beeldschermen en aan de andere kant ziet u de folie haast niet zitten op het raam. Klinkt dit als muziek in de oren en wilt u uw probleem zo snel mogelijk oplossen? Geef ons dan een belletje.

En omdat we begrijpen dat de werkzaamheden gewoon door moeten gaan, kijken we graag samen met u naar het beste moment om de folie te monteren, zonder dat wij uw medewerkers in de weg zitten. Dat is wel zo prettig!

Wilt u weten wat voor uw situatie de beste oplossing is? Neem dan meteen contact met ons op!