fbpx

Spiegelfolie

Spiegelfolie is de ideale raamfolie voor panden die veel last hebben van zoninval. Nooit meer overdag de gordijnen dicht, uw beeldscherm niet kunnen lezen door weerkaatsing van de zon en de airco op volle toeren! Al onze privacyfolies zijn zonwerend en warmtewerend. Ze blokkeren 99% van de UV- en meer dan 90% van de warmtestralingen. Dit houdt niet alleen grijpgrage gluurders op afstand, u bespaart ook energiekosten doordat u de warmte buiten houdt.

Spiegelfolie

Isolerende spiegelfolie

En zelfs in de winter heeft u voordeel van het spiegeleffect. De spiegelfolie werkt namelijk ook isolerend op uw raam, waardoor het op koude dagen juist warmte binnen houdt. Dit levert gemiddeld een besparing van vijf procent op uw energieverbruik op per jaar.

Denk ook eens aan de mogelijkheid om meteen belettering toe te passen. Maak dus meteen slim gebruik van onze mogelijkheid om ook reclame op uw ruit aan te laten brengen!

Wilt u meteen iets doen tegen hinderlijke inkijk of warmte of heeft u een speciale wens voor uw ruimte? Neem dan nu contact met ons op: 026- 316 3400.