fbpx

Warmtewerende folie

Hoe houdt u het hoofd koel op warme dagen? Wij adviseren u graag over de beste opties voor warmtewerende folie voor uw ruiten.

Of u nu een architect bent of een eigenaar van een historisch of modern pand, glasfolies kunnen de eigenschappen van uw glas aanzienlijk verbeteren. U kunt kiezen uit folies die warmte in de zomer buiten houden en in de winter juist binnen. Daarmee kunnen ze een enorme energiebesparing opleveren.

Het is ook mogelijk om bepaalde elementen uit het zonlicht te filteren, zoals UV of infrarood straling. Hoewel de traditionele warmtewerende folies aan de buitenkant goed zichtbaar zijn, kunt u gewoon van binnen naar buiten kijken. Aan de buitenkant is een spiegeling zichtbaar, die we door een gekleurde laag kunnen camoufleren zodat de overburen geen hinder ervaren.

Het bijkomstige voordeel van de traditionele warmtewerende folie is ook dat het privacy verhogend werkt. Inkijk wordt namelijk voorkomen. Daarnaast beschermt u uw glas meteen ook tegen inbraak of glassplinters.

Denk ook eens aan de mogelijkheid om meteen belettering toe te passen. Maak dus meteen slim gebruik van onze mogelijkheid om ook reclame op uw ruit aan te laten brengen!

Wilt u meteen iets doen tegen hinderlijke warmte of heeft u een speciale wens voor uw ruimte? Neem dan nu contact met ons op: 026- 316 3400.