fbpx

Warmtewerende raamfolie

Warmtewerende raamfolie

Wist je dat warmtewerende raamfolie dé oplossing is om de warmte buiten te houden tijdens warme zomermaanden? Met warmtewerende raamfolie geniet je van een aangename temperatuur in woningen en bedrijfspanden, zonder dat je airconditioning hoeft te gebruiken. We leggen uit wat warmtewerende raamfolie is, wat de voordelen zijn en waarom je voor Dorigo-Rosbag zou moeten kiezen. Benieuwd naar onze overige diensten? Dan vertellen we daar graag meer over!

Wat is warmtewerende raamfolie?

Warmtewerende raamfolie is een dunne, transparante folie die aan de binnenkant van je ramen wordt aangebracht. De folie werkt als een soort zonnebril voor je ramen, waardoor de warmte van de zon wordt gereflecteerd en er minder warmte naar binnen komt. Dit zorgt voor een aangename binnentemperatuur, zelfs op de warmste dagen van het jaar.

Wat zijn de voordelen van warmtewerende raamfolie?

  • Bespaar op energiekosten: Door het gebruik van dit type raamfolie hoef je minder vaak de airconditioning te gebruiken. Hierdoor bespaar je flink op je energiekosten.
  • Bescherming tegen UV-straling: De raamfolie beschermt niet alleen tegen warmte, maar ook tegen schadelijke UV-straling. Hierdoor blijven je meubels en vloeren langer mooi en verkleuren ze minder snel.
  • Comfortabel binnenklimaat: Geniet  van een aangename binnentemperatuur, zonder dat het te warm wordt.
  • Privacy: De raamfolie kan ook in tinten geleverd worden, waardoor je meer privacy hebt in huis of op kantoor.

Waarom kiezen voor Dorigo-Rosbag?

  • Plaatsing op locatie: Bij Dorigo-Rosbag plaatsen we de raamfolie op locatie. Dit betekent dat we naar jou toe komen, waardoor je niet met je ramen hoeft te sjouwen en geen risico loopt op transportschade.
  • Op maat gemaakte folie: Ieder raam is anders, daarom snijden wij de folie precies op maat. Zo weet je zeker dat de folie perfect aansluit op jouw ramen.
  • Kwaliteit: Wij werken uitsluitend met hoogwaardige folies van gerenommeerde merken. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit.
  • Expertise: Onze installateurs zijn experts op het gebied van raamfolie. Zij weten precies welke folie het beste bij jouw situatie past en zorgen voor een vakkundige installatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar met de juiste informatie of een passend advies.