fbpx

Zonwerende folie binnenkant

Zonwerende folie binnenkant

Het laten plaatsen van zonwerende folie is een geweldige manier om de warmte buiten te houden en je interieur te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Meestal wordt deze folie aan de buitenkant van het raam bevestigd, maar wist je dat er ook zonwerende folie is die aan de binnenkant van het raam kan worden bevestigd? We nemen je mee in de voordelen van zonwerende folie aan de binnenkant van het raam en waarom dit een goede optie kan zijn voor je huis of kantoor.

Voordelen van zonwerende folie aan de binnenkant van het raam:

 • Geen onderhoud vereist
  Zonwerende folie aan de binnenkant van het raam heeft geen blootstelling aan de elementen, dus er is geen onderhoud vereist. Het hoeft niet regelmatig te worden schoongemaakt of opnieuw te worden aangebracht, zoals bij folie aan de buitenkant van het raam.
 • Bescherming tegen schadelijke UV-stralen
  De meeste zonwerende folies bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen die kunnen leiden tot verkleuring van je meubels en vloerbedekking. Met folie aan de binnenkant van het raam krijg je dezelfde bescherming zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de blootstelling van de folie aan de elementen.
 • Vermindert hitte en schittering
  Zonwerende folie aan de binnenkant van het raam kan helpen om de hitte buiten te houden en de schittering van de zon te verminderen, zonder dat het de uitstraling van je huis of kantoor verandert. Het kan ook helpen om de energiekosten te verlagen door te voorkomen dat de airconditioning overuren maakt om de ruimte koel te houden.
 • Geen vergunning nodig
  In sommige gevallen is er een vergunning nodig om folie aan de buitenkant van het raam te bevestigen. Met folie aan de binnenkant van het raam hoef je je geen zorgen te maken over het verkrijgen van vergunningen, omdat het niet zichtbaar is vanaf de buitenkant van je huis of kantoor.

HR-glas zonwerende folie

Niet elk type glas is geschikt voor het plaatsen van zonwerende folie aan de binnenkant. Wanneer je beschikt over HR-glas raden we je aan om de zonwerende folie aan de buitenzijde van het raam aan te brengen. Wanneer je twijfelt over het type glas waarover je beschikt en welk type raamfolie hiervoor geschikt is, raden we je aan om contact op te nemen met een van onze experts. Zij geven je graag vrijblijvend advies over het plaatsen van zonwerende folie aan de binnenkant.

Waarom kiezen voor Dorigo-Rosbag?

Bij Dorigo-Rosbag plaatsen we de warmtewerende raamfolie op locatie. Dit betekent dat we naar jou toe komen, waardoor je niet met je ramen hoeft te sjouwen en geen risico loopt op transportschade. Daarnaast werken wij uitsluitend met hoogwaardige folies van gerenommeerde merken. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Onze installateurs zijn experts op het gebied van raamfolie. Zij weten precies welke folie het beste bij jouw situatie past en zorgen voor een vakkundige installatie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand? Kies, net zoals vele anderen, voor Dorigo-Rosbag en neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.