fbpx

Zonwerende folie

Zonwerende folies zijn dé oplossing om de warmte van de zon te weren en het binnenkomend daglicht van zijn felheid te ontdoen. Het is een gecombineerde oplossing van warmte en licht regulering. De zonwerende raamfolie wordt veel toegepast op het glas in kantoren om de werkomgeving fors te verbeteren. Ze kunnen echter ook interessant zijn voor woningen.

Verzacht het zonlicht en verbetert het zicht naar buiten

Het daglicht wordt door de zonwerende raamfolie verminderd toegelaten. Hierdoor wordt het contrast met wat er buiten afspeelt groter, zodat zelfs de kleinste details beter zichtbaar worden. Door de zonwerende folie krijgen de ogen rust en kan het hoofdpijn helpen voorkomen. Elke hittewerende raamfolie is verkrijgbaar in verschillende gradaties, dus voor iedereen is er een ideale tempering beschikbaar.

Vrijwel onzichtbaar

Hoewel de zonwerende folies goed zichtbaar zijn, is het doorzicht van binnen naar buiten kristalhelder. Aan de buitenkant is er een lichte spiegeling die door een gekleurde laag gecamoufleerd wordt, zodat de overburen geen hinder ervaren. Een bijkomend voordeel van zonwerende folie is ook dat het privacy verhogend werkt. De folie voorkomt namelijk inkijk.

Hoe werkt hittewerende folie?

Door de hittewerende folie op te bouwen uit heel licht getinte laagjes tempert het de zon. Er is uiteindelijk nauwelijks verlies van daglicht. Alleen de intensiteit van het zonlicht wordt aangepakt en de lastige straling wordt tegengehouden.

Veilige ramen

Elke raamfolie, hoe dun ook, houdt glassplinters bij elkaar. Wanneer het glas kapot gaat, blijft het dus bij elkaar. Hierdoor is de kans op persoonlijk letsel door glassplinters beperkt.

Onderhoud

De zonwerende raamfolie is onderhoudsvrij.

Lange levensduur

De folie gaat heel lang mee, maar liefst meer dan 10 jaar. Dat is werkelijk haalbaar.

Gratis advies

Dorigo-Rosbag is al bijna 45 jaar specialist op het gebied van alle zonwerende, veiligheids- en warmtewerende raamfolies. Weet u niet welk product voor u het beste is? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies of een vrijblijvende prijsopgave op maat.

1 2