fbpx

Zonwerende folie laten plaatsen

Zonwerende folie laten plaatsen

Het plaatsen van zonwerende folie is een klus die onze experts gemakkelijk en zorgvuldig uit kunnen voeren. Wij raden je aan om de zonwerende folie altijd te laten monteren door een van onze experts. Op deze manier verklein je de kans op een onjuiste montage, is de folie onderhoudsvrij en is de levensduur van de folie gemiddeld 10 jaar.

Waarom raamfolie plaatsen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je overweegt om raamfolie te laten plaatsen. Zonwerende raamfolie heeft een functie zoals de naam al doet vermoeden: het weren van de zon. Daglicht in huis of op kantoor is van groot belang, maar vaak brengt het ook verschillende ongemakken met zich mee. De zon schittert bijvoorbeeld op een beeldscherm of het wordt erg warm in huis of op de werkvloer.

Deze factoren kunnen invloed hebben op de productiviteit van je werknemers of het vermijden van ruimtes waar de zon schijnt. Naast de schittering, kan het plaatsen van zonwerende raamfolie ook ingezet worden bij het beschermen van je huid of je meubels tegen verkleuring door de zon. De redenen voor het plaatsen van raamfolie zijn veelzijdig, zo ook ons aanbod. In ons assortiment vind je diverse designs en kleuren raamfolies. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de raamfolie die aansluit bij jouw wensen en de locatie waar de folie geplaatst zal worden.

Voordelen zonwerende folie

We hebben je net kort iets verteld over enkele voordelen van het laten plaatsen van zonwerende folie. Hieronder hebben wij alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • Bescherming tegen schadelijke UV-straling
  • Vermindert schittering
  • Meer privacy, buitenstaanders kijken niet meer naar binnen
  • Besparing op energiekosten
  • Beter gereguleerde binnentemperatuur

Hoelang duurt het plaatsen van raamfolie?

Zoals we net al hebben benoemd is het plaatsen van raamfolie voor een expert een makkelijke klus. Hoeveel tijd het plaatsen van raamfolie precies in beslag neemt, hangt af van het aantal ramen, de grootte van de ramen en het type folie dat geplaatst dient te worden. Om een op maat gemaakte oplossing te kunnen leveren, raden we je aan om contact met ons op te nemen. Wij geven je graag vrijblijvend advies over de duur van het plaatsen van de zonwerende folie.

Kosten zonwerende folie laten plaatsen?

Net zoals bij de vraag: hoelang duurt het plaatsen van raamfolie? Is ook de vraag wat de kosten zijn van het laten plaatsen van zonwerende raamfolie afhankelijk van verschillende factoren. De totale kosten zijn afhankelijk van de volgende factoren: de complexiteit en de grootte van de ramen, welk type folie geplaatst dient te worden en de wijze van plaatsing, denk hierbij aan enkel de binnenzijde, de buitenzijde of beide zijden van het raam. Neem voor een kostenindicatie vrijblijvend contact met ons op.