fbpx

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie

Ben je op zoek naar zonwerende raamfolie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We vertellen je alles over de voordelen van zonwerende raamfolie en waarom Dorigo-Rosbag de beste keuze is voor het laten plaatsen van deze folie.zonwering lichtkoepel

Wat is zonwerende raamfolie?

Zonwerende raamfolie is een dunne laag folie die op de ramen van je woning of bedrijfspand wordt geplaatst. De folie is speciaal ontworpen om de hoeveelheid zonlicht en warmte die door het glas naar binnen komt te verminderen. Hierdoor blijft de temperatuur in huis aangenaam en hoef je minder te koelen met airconditioning, met als bijkomend voordeel dat je bespaart op je energiekosten. Daarbij kunt u ook kiezen voor een folie die hittewerend is!

Voordelen van zonwerende raamfolie

Wij hebben de voordelen van dit type raamfolie voor je op een rijtje gezet.

  • Aangename binnentemperatuur
    Door raamfolie te plaatsen op je huidige ramen, blijft de temperatuur in huis of op kantoor aangenaam. De raamfolie tempert de zon, waardoor je zelfs op de warmste dagen van het jaar aangenaam binnen kunt verblijven. Dit gaat extra op bij een warmtewerende folie.
  • UV-straling bescherming
    Naast dat de raamfolie zorgt voor een aangename binnentemperatuur, beschermt UV-werende folie tegen schadelijke UV-straling. Hiermee bescherm je je huid en die van je familieleden of werknemers tegen deze schadelijke straling, maar ook voorkomt het verkleuring van meubels en stoffering.
  • Extra privacy
    De raamfolie beschikt aan de buitenkant over een lichte spiegeling, die door een gekleurde laag wordt gecamoufleerd. Wanneer je van binnen naar buiten kijkt, blijft het zicht helder.

Waarom kiezen voor Dorigo-Rosbag?

Dorigo-Rosbag is dé specialist in raamfolie en biedt een ruim assortiment aan zonwerende folies van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van raamfolie en werken uitsluitend met ervaren en gecertificeerde monteurs. Bij ons ben je verzekerd van een professionele installatie en een uitstekende service.

plaatsen zonwerende raamfolie

Plaatsing op locatie of in onze werkruimte

Dorigo-Rosbag kan de raamfolie plaatsen op locatie, maar ook in onze eigen werkruimte. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we ook grote projecten snel en efficiënt uitvoeren. Onze monteurs zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en gereedschappen om de folie nauwkeurig op maat te snijden en perfect op het glas aan te brengen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Laat uw gegevens achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel ons direct op 026 319 3400!